Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Joost van der Leij,Onbeperkt jezelf 2
  • Joost van der Leij,Onbeperkt jezelf 2
Joost van der Leij,Onbeperkt jezelf 2
Onbeperkt jezelf 2
nog gelukkiger worden met NLP en het enneagram
€ 15.00

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen


Wanneer je aan zelfontplooiing wilt gaan doen, dan is het noodzakelijk dat je goed weet wie je bent, maar ook dat je een aantal krachtige technieken beheerst om jezelf verder te ontwikkelen. Ken jezelf is een nobel streven, maar pas met de typologie van het Enneagram wordt duidelijk hoe je persoonlijkheid daadwerkelijk in elkaar steekt.

Het Enneagram geeft vervolgens aan welke valkuilen typisch zijn voor jouw persoonlijkheid. Door de nieuwste technieken op het gebied van Neuro-Linguistisch Programmeren (NLP) te combineren met de persoonlijkheidsleer van het Enneagram ontstaat een krachtige combinatie die je versneld in staat stelt om te groeien en jezelf te ontwikkelen zonder verdere beperkingen. Op die manier word je Onbeperkt Jezelf!

Door de typologie van het Enneagram te koppelen aan de reguliere indicate van persoonlijkheidsproblemen, zoals gehanteerd door de World Health Organisation, ontstaat een nieuwe neurologische basis van de persoonlijkheid. De nieuwe in het boek beschreven, nog niet eerder gepubliceerde NLP technieken, zijn het resultaat van de afgelopen dertig jaar NLP en zorgen ervoor dat je op een ontspannen, plezierige en gemakkelijke manier de neurologie van je brein positief kunt beïnvloeden.

Extra informatie:

Paperback / softback
September 2014
266 gram
212 x 137 x 19 mm
EAN: 9789460510809
Attrakt B.V.

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen