Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Joost van der Leij,Hoera, werkloos!
  • Joost van der Leij,Hoera, werkloos!
Joost van der Leij,Hoera, werkloos!
Hoera, werkloos!
NLP gids voor de beroepswerkloze
€ 15.00

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen


Wie is er nu blij om werkloos te worden? Waarom is werkloosheid een feest? Dit boek maakt duidelijk wat er zo goed is aan werkloosheid. Ongeacht je leeftijd, financiële schade die je als werkloze oploopt of wat voor werk je deed. Kort gezegd: een periode van werkloosheid geeft je de ruimte en de tijd om jezelf verder te ontwikkelen. Banen komen er vanzelf weer. Sterker nog, dankzij de vergrijzing komt er een periode waarin iedereen die kan werken ook moet werken. Het kan nog enige tijd duren en de crisis kan nog jaren aanhouden, maar er komt een periode met banen in overvloed. Sterker nog, dat er zoveel werk is dat werken moet.

Dus zorg ervoor dat tegen die tijd je zeker werk hebt dat zo leuk is dat je het met plezier doet. De meeste mensen die nu een baan hebben, vinden namelijk hun werk niet zo leuk. Een periode van werkloosheid geeft je de mogelijkheden om al die vaardigheden en ervaringen op te doen die je dichterbij je droombaan brengen.

Het probleem met werkloosheid is dat de meeste mensen die werkloos zijn dit zo amateuristisch aanpakken. Een professionele aanpak is veel slimmer. Dus word beroepswerkloze! Met deze NLP gids voor de beroepswerkloze leer je precies op wat voor manier je maximaal kan profiteren van je werkloosheid. Zo leer je het stigma van werkloos zijn van je af te gooien, je persoonlijkheid beter te ontwikkelen, goed om te gaan met alle emoties die rond werkloosheid spelen, beter communiceren, meer wilskracht te ontwikkelen en natuurlijk professioneel solliciteren. Bovendien biedt dit boek je een baan aan waarmee je op al deze vlakken ervaring en training opdoet.

Voor meer informatie over de baan die wordt aangeboden, zie: http://hoerawerkloos.nl

Extra informatie:

Paperback / softback
September 2013
213 gram
212 x 136 x 14 mm
EAN: 9789460510755
Attrakt B.V.

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen