Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jonas Jonasson,De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden
  • Jonas Jonasson,De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden
Jonas Jonasson,De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden
De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden
€ 10.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


In ‘De 100-jarige man die terugkwam om de wereld te redden’ van Jonas Jonasson leiden de 100-jarige man Allan Karlsson en zijn kompaan Julius een luxe, paradijselijk leven op Bali. De bodem van de koffer met geld die ze aan hun vorige strapatsen hebben overgehouden komt echter in zicht en eigenlijk vervelen ze zich maar. Een ballonvaart met voldoende flessen champagne voor de 101e verjaardag van Allan kan allicht tijdelijk voor wat spanning zorgen.
Door omstandigheden belanden ze in zee, en de drenkelingen worden opgevist door een Noord-Koreaans militair schip op weg naar huis. Dat dat schip verrijkt uranium smokkelt voor Kim Jong-un weten ze op dat moment nog niet, maar Allan ontmoet vervolgens Kim Jong-un op een kritiek moment, wanneer de hele wereld, en president Trump met name, zich geprovoceerd voelt door de raketten die over de Japanse zee suizen.

Binnen no time vormen ze het middelpunt van een diplomatieke rel waar veel leidende politieke figuren bij betrokken raken, van de Zweedse Minister van Buitenlandse zaken tot Angela Merkel en Donald Trump aan toe.


Extra informatie:

Hardback
Juni 2019
596 gram
220 x 155 x 35 mm
EAN: 9789025457464
Atlas Contact

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen