Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Joke  Reijnders,Koken voor Dummies
  • Joke  Reijnders,Koken voor Dummies
Joke  Reijnders,Koken voor Dummies
Koken voor Dummies
Voor Dummies
€ 19.99
Tijdelijk niet leverbaar


Nooit meer een kluns in de keuken!

In `Koken voor Dummies` doe je alle basiskennis op die nodig is om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen. Anders dan de meeste kookboeken, richt dit boek zich op de beginnende kok die niet of nauwelijks kan koken. Het bevat tientallen recepten waarmee je in een oogwenk een heerlijk gerecht op tafel kunt zetten, uiteraard zonder gebruik te maken van pakjes en mixen. Ook raak je bekend met verschillende termen op het gebied van kooktechnieken en gerechten en je krijgt uitgelegd welke basisuitrusting in je keuken aanwezig moet zijn. Laat je inspireren om verder te experimenteren in de keuken!

Joke Reijnders heeft als freelance journalist gewerkt voor diverse tijdschriften. Ook schreef zij het kookboek `...En een snufje nostalgie.` Nu schrijft zij vooral kinderboeken.


Recensie:
NBD Biblion
30-03-2016
'Kookboek voor beginners in de `Dummies` stijl. Benodigdheden zijn een eenvoudige keukenuitrusting en verse en/of onbewerkte producten. Na een zeer gedetailleerde inhoudsopgave honderd pagina`s met theorie, termen en technieken. Ook zaken als voorraad, productinformatie en veiligheid komen aan bod. De rest van het boek bestaat uit recepten, ingedeeld in makkelijk (salades, pasta etc.), vlees/vis/wild/groente en bakken. De wereldkeuken is ingedeeld in continenten. Aan het einde vijftig pagina`s met restverwerking, keukencalamiteiten, tafelideeën, een lexicon van kooktermen, receptenoverzicht, nuttige websites en uitgebreide index. In het hart zestien pagina`s met kleurenfoto`s van gerechten. Door het hele boek zijn grijze kadertjes met extra informatie opgenomen. Een behoorlijk compleet en overzichtelijk geheel. Dat de schrijfster geen professionele kok is, maar schrijfster is geen enkel bezwaar. Het is geen `Wannee` of `Het Haagse kookboek` maar een betaalbaar, simpel en speels alternatief.'

Extra informatie:
Voor Dummies

Tijdelijk niet leverbaar