Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • John Nussey,Arduino voor dummies
  • John Nussey,Arduino voor dummies
John Nussey,Arduino voor dummies
Arduino voor dummies
Voor Dummies
€ 34.99
Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenOf je nu kunstenaar, designer, programmeur of hobbyist bent, met Arduino is iedereen in staat om met elektronica te spelen. In `Arduino voor Dummies` lees je alles wat je nodig hebt om succesvol aan het Arduino-project van je keuze te kunnen werken. Zo is er aandacht voor het bouwen van eenvoudige prototypen met behulp van breadboards en andere componenten die de verbinding vormen tussen Arduino en de fysieke wereld. Ook maak je kennis met diverse zogenoemde shields, kant-en-klare printjes die de functionaliteit van Arduino enorm kunnen uitbreiden.

John Nussey is een fervent promotor van Arduino als ontwikkelplatform en heeft talloze mensen lesgegeven in de kunst van het ontwerpen van interactieve systemen en prototyping.Recensie:
NBD Biblion
Mr. P.C. van Schelven 14-12-2016
'De Arduino is een populaire en tamelijk goedkope microcontroller (hardware en software) die talloze gebruiksmogelijkheden kent. Met deze microprocessor en de bijgeleverde programmeertools kan je zelf zeer veel toepassingen ontwikkelen. Deze microcontroller is opmerkelijk omdat gebruikgemaakt wordt van een opensource licentie. In dit zeer goed geschreven boek, onderdeel van de bekende Dummies-serie, maakt de lezer kennis met de Arduino, de voor de fysica noodzakelijke elektronicalessen en worden tal van voorbeelden gegeven hoe de volle kracht van de Arduino kan worden benut. In zeventien hoofdstukken wordt - mede aan de hand van voorbeelden - de lezer zeer vertrouwd gemaakt met deze spraakmakende ontwikkeling in de wereld van de ICT en elektrotechniek. Dit boek is bestemd voor ICT-ers die zelf hun hardware met toepassingen willen maken, alsook voor iedereen met interesse in elektrotechniek.'

Extra informatie:
Voor Dummies
Paperback / softback
Met illustraties
September 2016
706 gram
240 x 169 x 23 mm
EAN: 9789045351865
Voor Dummies

Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen