Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • John Flanagan,De ru?nes van Gorlan
  • John Flanagan,De ru?nes van Gorlan
John Flanagan,De ru?nes van Gorlan
De ru?nes van Gorlan
De Grijze Jager 1
€ 19.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenWill wil niets liever dan ridder worden. Als hij wordt ingelijfd als leerling van de geheimzinnige Grijze Jager Halt, leert hij met enige tegenzin de kneepjes van het vak. Maar wanneer hij er met Halt op uitgaat om de moord op de koning te verijdelen, komt hij erachter dat het helemaal zo slecht nog niet is om een Grijze Jager te zijn…

Het eerste deel in de ‘Grijze Jager’-serie, ‘De ruïnes van Gorlan’, verscheen voor het eerst in 2007. Inmiddels is het boek al 49 keer gedrukt. Speciaal voor de feestelijke 50e druk is de geliefde fantasy-klassieker beschikbaar in een prachtige jubileumeditie.

Speciaal voor deze prachtige jubileumeditie schreef auteur John Flanagan een warm voorwoord. Hij schreef over zijn Nederlandse lezers, die al zo lang naar de Grijze Jager dag komen. En over de boekhandels, die hem ook altijd verwelkomen. John Flanagan schreef zijn befaamde serie om te laten zien hoe leuk lezen kan zijn. Hij is ook de auteur van ‘Broederband’, een al even spannende serie over moed en vriendschap.Extra informatie:
De Grijze Jager 1
Hardback
288 pagina's
November 2020
639 gram
229 x 159 x 30 mm
EAN: 9789025774844
Gottmer

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen