Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Johan West,De rechter
  • Johan West,De rechter
Johan West,De rechter
De rechter
€ 20.50

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


"Waarom de rolstoel, de vermomming, het geweld, en al die Bijbelse symboliek? Je kunt je moeilijk voorstellen dat hij zich niet gerealiseerd heeft dat hij op deze manier juist het hele circus achter zich aan krijgt. En dat we dan gewoonweg niet discreet te werk kúnnen gaan, al zouden we het willen. Nee, vooralsnog weten we onvoldoende, of begrijpen we er onvoldoende van."
"Dus in het slechtste geval hebben we te maken met een gestoorde Bijbelfanaat die denkt dat hij Gods ondoorgrondelijke wegen bewandelt?"
"Ik weet niet of dat het állerslechtste geval zou zijn, meneer, maar geruststellend is die gedachte in ieder geval niet."

De Amsterdamse politie is in de greep van een mysterieuze en bovenal ongrijpbare man, die lenig als een aal de kleinste mazen in het net weet te benutten. Zijn motieven en werkwijze blijven lang onduidelijk en ook tast men in het duister over de vraag of hij alleen, dan wel met anderen opereert. Als er aanwijzingen komen dat hij zijn pijlen op een zeer prominente Nederlander richt, komt het complete landelijke politie- en veiligheidsapparaat op de been. Ontkomen lijkt onmogelijk.

In deze superspannende misdaadroman weeft Johan West een ingenieus web van intriges, complotten en avonturen. Vlot en verrassend tot het onverwachte einde toe.

Extra informatie:

Paperback / softback
516 pagina's
Juni 2013
648 gram
210 x 146 x 31 mm
EAN: 9789089545404
Elikser B.V. Uitgeverij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen