Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jesse Klaver,De mythe van het economisme
  • Jesse Klaver,De mythe van het economisme
Jesse Klaver,De mythe van het economisme
De mythe van het economisme
pleidooi voor nieuw idealisme
€ 18.99
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


`We gaan Nederland veranderen`, zei Jesse Klaver bij zijn presentatie als fractievoorzitter van GroenLinks. `Het is mijn inzet om de steeds sterkere tendens om iedere maatschappelijke kwestie te reduceren tot een rekensom tegen te gaan. We weten van alles de prijs maar van bijna niks de waarde.`
Jesse Klaver maakte een stormachtige entree in de Nederlandse politiek. Hij was het die het debat over de ongelijke vermogensverdeling in Nederland aanzwengelde door de Franse econoom Thomas Piketty naar de Kamer te halen. Hij was het ook die opzien baarde met zijn reprimande aan het adres van ABN Amro-commissaris Van Slingelandt en met zijn strijd tegen belastingontwijkende multinationals. Nu is hij de jongste fractievoorzitter in de parlementaire geschiedenis.
In De mythe van het economisme vertelt Klaver over zijn eigen achtergrond, zijn ervaringen in de Tweede Kamer, en over zijn verzet tegen de economisering van de samenleving. In dit boek analyseert Klaver het economisme, schetst alternatieven en geeft een stem aan een groeiende onderstroom in de samenleving. Hij is ervan overtuigd dat het anders kan.


Extra informatie:

Paperback / softback
176 pagina's
September 2015
255 gram
215 x 135 x 17 mm
EAN: 9789023496953
Uitgeverij De Bezige Bij b.v.

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen