Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jeroen Schipper,De Operapiraat
  • Jeroen Schipper,De Operapiraat
Jeroen Schipper,De Operapiraat
De Operapiraat
Een muzikaal doeboek
€ 27.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Het openingslied van dit muzikale doeboek vertelt het verhaal van Carlos de operapiraat; de vissen, ja zelfs de haaien zingen met hem mee…

En zo zijn er nog vierentwintig liedjes in afwisselende muziekstijlen over allerlei verschillende onderwerpen. Je komt van alles te weten over uiteenlopende muzikale thema’s, zoals rock-’ n-roll en het Groenteorkest. Bij de liedjes zijn spannende muzikale spelletjes, raadsels en puzzels bedacht. Leuk en uitdagend om, ook in de klas, mee aan de slag te gaan. De Operapiraat is een bonte verzameling van muzikaliteit, humor en educatie, waarbij het plezier in zingen voorop blijft staan.

Kun je noten lezen en wil je de liedjes zelf spelen? Dat kan met de muzieknotaties achterin. Luisteren en meezingen met de opnames kan via Spotify, maar er is ook een losse cd verkrijgbaar.

Jeroen Schipper is muziekleraar en inmiddels een bekende liedjesmaker. Hij schreef er al meer dan driehonderd. Met het lied Kijk eens wat ik kan uit deze bundel won hij de Willem Wilminkprijs voor het beste kinderlied van 2019.


Extra informatie:

Hardback
Met illustraties
April 2020
489 gram
229 x 200 x 15 mm
EAN: 9789085600718
nino

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen