Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jeroen Brouwers,Alles echt gebeurd
  • Jeroen Brouwers,Alles echt gebeurd
Jeroen Brouwers,Alles echt gebeurd
Alles echt gebeurd
€ 24.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenIn ‘Alles echt gebeurd’ van Jeroen Brouwers is daadwerkelijk alles echt gebeurd. Enig Reviaans excuus is er niet bij nodig. Alles is echt wat goed geschreven is, zodat echt gebeurd even echt ook kan zijn verzonnen.
Autobiografie: zicht op zichzelf in een gebarsten spiegel, hier geflatteerd, daar geretoucheerd, hier zelfverkleinend, daar -vergrotend, geestig en vrolijk of diep serieus: ieder leven is een mythe.
Jeroen Brouwers heeft steeds beweerd dat hij geen autobiografische schrijver is. Niettemin bevat zijn brede, veelzijdige oeuvre tal van passages die, waar of niet waar of allebei, gebeurtenissen uit zijn eigen leven oproepen.
Deze bundel biedt een gevarieerd palet van dergelijke teksten, afkomstig uit werk van Brouwers dat niet meer courant in omloop is.
Recensie:
Dagblad Van Het Noorden
'

‘Binnen het ontzagwekkende oeuvre van Brouwers is Alles echt gebeurd een hoogtepunt; veel van de teksten die in deze verzameling zijn opgenomen behoren tot het allerbeste dat Brouwers heeft geschreven.’ [waardering vijf sterren]

'

Extra informatie:

Paperback / softback
400 pagina's
Juni 2022
522 gram
210 x 135 x 36 mm
EAN: 9789025473464
Atlas Contact

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen