Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jean Trommelmans,De Techniek van de auto
  • Jean Trommelmans,De Techniek van de auto
Jean Trommelmans,De Techniek van de auto
De Techniek van de auto
constructie en werking
€ 59.00
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Techniek van de auto behandelt alle aspecten van de moderne autotechniek. Het boek bevat de belangrijkste inzichten van de autotechniek en biedt de lezer hiermee een gedegen autotechnische basis.
Basisprincipes zoals de werking van de vierslagbenzinemotor, draaizuiger-en tweetaktmotor, turbomotor en motoronderdelen worden uitgebreid besproken. Daarna worden de verschillende brandstofsystemen, autogasinstallaties en dieselinspuitsystemen behandeld.

Daarnaast komen uiteraard de vele nieuwe autotechnische ontwikkelingen aan bod. De aandacht voor rijcomfort, veiligheid en milieu heeft zijn weerslag gehad op de autotechniek. Verder wordt steeds meer gebruik gemaakt van elektronisch gestuurde systemen. Deze 6e druk is uitgebreid het hoofdstukken over volledig elektrisch aangedreven auto’s; waterstofauto’s met brandstofcel en moderne bestuurdershulpsystemen.

De onderwerpen worden op een praktische manier behandeld, geïllustreerd met vele illustraties en schema’s. Door de praktijkgerichte en overzichtelijke opbouw is Techniek van de auto geschikt voor studenten, leerlingen en monteurs.

Bij deze uitgave is aanvullende informatie zoals cursussen en instructiemateriaal beschikbaar via de website. Veel van het materiaal is beschikbaar gesteld door fabrikanten en importeurs.Extra informatie:

Paperback / softback
340 pagina's
Met illustraties
Juni 2021
832 gram
274 x 207 x 20 mm
EAN: 9789462719194
MK Publishing

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen