Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  Jasper Krabb?,Jeroen Krabb? ? Stilte
  Jeroen Krabb? ? Stilte
  Mijn atelier in Lockdown
  € 20.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Jeroen Krabbé wordt als schilder geïnspireerd door landschappen ver weg en dichtbij. En door te reizen naar plekken waar iconische meesters werkten. Door in binnen- en buitenland musea te bezoeken. En dan, als uit het niets, zijn er de lockdowns en een avondklok. De ruimte wordt beperkt tot het schilderatelier met hoge houten lambriseringen en een gigantisch raam op het noorden. Nu hangen er schilderijen van een heel andere orde waarin simpele objecten, zoals schildersezels en stoelen en een solitaire figuur, de hoofdrol spelen. Overal spiegelt zich het nieuwe onderwerp van deze doeken; het atelier zelf. Want de schilder laat zich niet weerhouden, hij wil alleen maar schilderen. Soms mislukt het en soms lukt het. “Dat is toch gewoon de magie?”

  Jasper Krabbé voerde voor dit boek het gesprek met zijn vader en collega-kunstenaar, over hoe het was als kunstenaar in de bijzondere periode van lockdown.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  80 pagina's
  Met illustraties
  September 2021
  423 gram
  262 x 242 x 8 mm
  EAN: 9789462623736
  Waanders Uitgevers

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen