Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jara Lee,Het Testament
  • Jara Lee,Het Testament
Jara Lee,Het Testament
Het Testament
€ 20.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Het leven van William Wilton wordt beheerst door de enorme erfenis die hij van zijn vader George zal krijgen als die komt te overlijden. Zijn oudere zus Christine heeft volgens eeuwenoude familietradities nergens recht op. Hun moeder Joan, die al jaren van George gescheiden is, beweegt hemel en aarde om alles naar haar eigen hand te zetten omdat zij vindt dat ze ook rechten heeft. Maar als George daadwerkelijk komt te overlijden blijkt hij alles tot in de puntjes te hebben geregeld op een manier die niemand van tevoren had kunnen bedenken.
Met hun misdaadromans heeft het schrijversduo Jara Lee inmiddels hun schrijftalent bewezen. De afgelopen jaren publiceerden zij Eigen recht, Rechteloos, Recht gezet, Ruw verstoord, Echo uit het verleden. De boeken van dit schrijversechtpaar zijn toegankelijk en vlot geschreven. De lezer wordt meegetrokken in het verhaal en de personages komen echt tot leven. Ze schrijven boeken met spanning en een vleugje romantiek. Het Testament is een familiedrama. In dit verhaal weten ze de lezer met hun vloeiende dialogen en verrassende wendingen opnieuw te boeien.

Het is zo mooi beschreven waardoor je je echt waant in Frankrijk. Door de schrijfwijze leef je je helemaal in in het verhaal en lijkt het of je deel uitmaakt van het geheel.
A. van Steeg op Hebban over Ruw verstoord

Een heerlijk aantal uren verdrinken in de levens van een groep sympathieke en hartverwarmende personages die ongelooflijk veel meemaken.
Patrice van Trigt op Hebban over Echo uit het verleden

Een goed geschreven feel good-roman over grote problemen, ook geschikt voor jongvolwassenen.
NBD Biblion over Ruw verstoord

Extra informatie:

Paperback / softback
Juli 2017
562 gram
210 x 145 x 21 mm
EAN: 9789089549686
Elikser B.V. Uitgeverij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen