Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Janwillem  Blijdorp,Verbroken schakels
Verbroken schakels
Problemen 5
€ 4.95

24 Bij u in huis op: donderdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen


Paul en Karlien van Kampen leven al een tijdje tussen hoop en vrees. Hun vader en moeder maken vaak ruzie en er zijn steeds meer tekenen dat ze niet bij elkaar zullen blijven. Dat zet het leven van Paul en Karlien flink op de kop en vooral Paul kan en wil niet begrijpen dat z?n ouders hen zo in de steek laten.


Als het thuis van kwaad tot erger gaat, zet moeder van Kampen de scheiding door en breekt er een verdrietige periode aan. Paul en Karlien hebben gelukkig goede vrienden, bij wie ze altijd terecht kunnen. Dat vergoedt veel, maar de toekomst blijft onzeker.


Echtscheidingen komen tegenwoordig helaas steeds vaker voor, ook in christelijke gezinnen. Wat ook de reden van de scheiding mag zijn, de kinderen zijn er altijd de dupe van. Vaak hebben ze het gevoel dat zij mede verantwoordelijk zijn voor de problemen tussen hun ouders. Daarnaast denken veel kinderen dat ze moeten kiezen tussen hun vader of moeder. Al met al is een scheiding voor de kinderen minstens zo ingrijpend als voor de ouders. Ook het feit dat na de scheiding in de meeste gevallen een verhuizing volgt, vaak naar een andere plaats, maakt het alleen nog maar moeilijker.


Redenen genoeg dus voor Janwillem om er een ?probleemboek? over te schrijven.


Vanaf 12 jaar


Omslag: Menno van Huyksloot


Extra informatie:

160 pagina's
EAN: 9789059520646
Uitgeverij Mes

24 Bij u in huis op: donderdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen