Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Jantine Flach,Vrolijke granny squares haken
  • Jantine Flach,Vrolijke granny squares haken
Jantine Flach,Vrolijke granny squares haken
Vrolijke granny squares haken
voor jou en je kids
€ 21.99
Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenKleurige projecten met gehaakte vierkantjes voor jezelf, je kinderen en je huis

Jantine Flach maakt haakwerk in vrolijke retrokleuren. De ontwerpen in dit boek zijn allemaal opgebouwd uit granny squares. Dit zijn gehaakte vierkantjes, die aan elkaar genaaid of gehaakt worden tot kleden, slingers, tassen en nog veel meer.

Alle projecten kun je maken voor jezelf of voor je kids: een vrolijke boodschappentas voor jezelf en een kleintje voor je dochter of zoon, een stijlvolle sjaal voor jou en een warme sjaal voor je kleine reumes: zo heb je dubbel plezier van elk patroon. Sommige items zijn echt voor de kleintjes, zoals het knuffellapje en de knuffelkubus, maar met de meeste patronen kun je twee kanten op.

Het boek biedt projecten voor elke haakster of haker: kleine snelle haaksels als een etui of een sjaal voor de beginner, en uitdagende projecten als een grote granny-squaredeken of een flinke tas voor de meer gevorderde hakers. Alle haaksteken worden in een apart hoofdstuk uitgelegd.


Jantine Flach is een enthousiaste jonge haakster met twee kinderen, voor wie ze graag haakt. Haar Instagram Vrolijk haakmeisje staat vol kleurrijke foto’s. Ze heeft  ontwerpen gemaakt voor Wolplein en meegedaan aan de wedstrijd voor de haakSTER van Nederland.
Extra informatie:

Paperback / softback
120 pagina's
Met illustraties
Mei 2022
476 gram
250 x 191 x 14 mm
EAN: 9789000382484
Forte

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 13:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen