Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Janien Leeuwerke,Van eenzaamheid naar verbinding
  Van eenzaamheid naar verbinding
  Een unieke aanpak voor professionals
  € 27.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Wanneer je de landelijke aanpak van eenzaamheid vergelijkt met onderzoek over ‘wat werkt’, ontdek je dat veel daarvan niet overeenkomt. Een niet-eenzaam persoon die een eenzaam persoon gaat helpen, werkt vooral stigmatiserend. Extra ontmoeting organiseren kan zelfs averechts werken. Wat werkt dan wel? Dat laat `Van eenzaamheid naar verbinding` zien. Het boek bevat niet alleen informatie over effectieve aanpakken, maar biedt ook tools die professionals direct kunnen inzetten in de praktijk.

  Eenzaamheid moet geen ziekte worden die we gaan bestrijden. Daarom wordt eenzaamheid in dit boek aangevlogen vanuit de theorie van Machteld Huber over positieve gezondheid en het begrip welbevinden van prof. dr. Joris Slaets.

  Janien Leeuwerke is docent in het hbo. Na meer dan honderd gesprekken met inwoners en professionals en meerdere onderzoeksrapporten mag zij zich een echte expert noemen op het gebied van eenzaamheid. Vanuit haar bedrijf Schaamteloos imperfect verzorgt zij onder meer workshops en train-de-trainer trajecten. Ook is zij bij verschillende gemeentes en welzijnsorganisaties actief als adviseur.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  216 pagina's
  Met illustraties
  September 2021
  414 gram
  240 x 167 x 14 mm
  EAN: 9789023257851
  Uitgeverij Koninklijke Van Gorcum BV

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen