Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Jan Vincent Meertens,Do we have a deal?
  • Jan Vincent Meertens,Do we have a deal?
Jan Vincent Meertens,Do we have a deal?
Do we have a deal?
succesvol onderhandelen in andere culturen
€ 26.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenIs je gesprekspartner stil omdat de etiquette dit voorschrijft, of is hij gewoon verlegen? Moet je op je strepen staan en een contract afdwingen, of wordt dat als onbeleefd ervaren? Is de uitgebreide lunch een teken van waardering, of van afstand?

In dit soort situaties heb je niets aan traditionele vooroordelen. In dit boek leer je aan de hand van zes unieke cultuurkenmerken beter omgaan met mensen uit andere culturen. De volgende keer weet je of je moet streven naar consensus of moet gaan voor de confrontatie. Of je haast moet maken, of de tijd moet nemen. Talloze voorbeelden van mislukte en succesvolle onderhandelingen laten zien wat werkt, en wat niet.

Jan Vincent Meertens heeft jarenlange ervaring met internationaal onderhandelen als ondernemer, expat en internationaal onderhandelaar. Hij is partner van cultureel instituut Itim Internatinonal, gastdocent bij onder meer Nyenrode Business University en NHTV/Penn State University en werkt als trainer en adviseur voor onder meer de Europese Unie.


Extra informatie:

Paperback / softback
Maart 2017
387 gram
216 x 135 x 29 mm
EAN: 9789461262165
Uitgeverij Haystack

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen