Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  Jan Siebelink,Knielen op een bed violen (geïllustreerd)
  Knielen op een bed violen (geïllustreerd)
  € 15.00
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel


  Op een beslissend punt in zijn volwassen bestaan heeft Hans Sievez een diep-religieuze ervaring; hij is ervan overtuigd voor een kort moment in direct contact met God te hebben gestaan. In de daaropvolgende zoektocht naar zingeving en het eeuwige leven verliest hij het zicht op de werkelijkheid en het contact met zijn omgeving. Zijn huwelijk en de relatie met zijn twee zoons komen onder grote druk te staan.
  Knielen op een bed violen, bekroond met de AKO Literatuurprijs 2005, behoort tot de grootste literaire sensaties van de afgelopen jaren.
  Vijf jaar geleden verscheen ter gelegenheid van de vijfenzeventigste verjaardag van Jan Siebelink een speciale uitgave met fragmenten uit Knielen op een bed violen en tien daarop geïnspireerde houtsneden van beeldend kunstenaar Klaas Gubbels. De sobere sfeer van zijn werk past uitstekend bij het proza van Siebelink. Nu zijn die beelden opgenomen in de integrale roman en voor deze nieuwe editie maakte Klaas Gubbels ook een vijftiental nieuwe houtsneden. De veelheid van vorm en kleur is een feest voor het oog en versterkt de leeservaring van deze evergreen.

  Zo brengt de aarde je vanzelf, maar heel geleidelijk, de diepte in.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  512 pagina's
  Met illustraties
  Februari 2019
  603 gram
  216 x 137 x 31 mm
  EAN: 9789403151007
  Uitgeverij De Bezige Bij b.v.

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel