Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  Jan Renkema,Schrijfwijzer compact
  Schrijfwijzer compact
  € 31.50
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Dit product bestaat uit een boek inclusief website met honderden oefen- en toetsvragen.

  De ‘Schrijfwijzer Compact’ is de kleine, handzame versie van het meest gebruikte adviesboek over
  de Nederlandse taal. Bedoeld voor iedereen die weleens een tekst schrijft voor studie of werk, en daarbij deskundig advies binnen handbereik wil hebben. Met recente taalkwesties, actuele voorbeelden en een heldere presentatie van alle taalregels is de ‘Schrijfwijzer Compact’ voor veel taalgebruikers dé praktische schrijfhulp.

  Dit boek helpt je bij het beoordelen of je tekst goed is, bij het verhogen van het leesgemak van een tekst, bij het verbeteren van zinsbouw en woordkeus en het voorkomen van fouten in spelling en leestekens.

  Daarnaast bevat de ‘Schrijfwijzer Compact’ uitleg over de belangrijkste onderdelen van grotere publicaties, zoals scripties of rapporten. Ook laat het zien hoe je tabellen, literatuuropgaven en brieven opstelt en geeft het tips voor e-mailcorrespondentie en schrijven voor internet.

  Dit boek geeft toegang tot honderden oefen- en toetsvragen op schrijfwijzercompact.nl

  Jan Renkema is emeritus hoogleraar Tekstkwaliteit aan Tilburg University en schreef vele boeken en artikelen over taal, waaronder de Schrijfwijzer en het Verwarwoordenboek.


  Extra informatie:

  Hardback
  224 pagina's
  Januari 2021
  241 gram
  211 x 129 x 16 mm
  EAN: 9789024434763
  Boom

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen