Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Jan Altena,Weg van Selime
  • Jan Altena,Weg van Selime
  • Jan Altena,Weg van Selime
Weg van Selime
€ 26.95
  (Paperback / softback) Thuisbezorgen

  • Levertijd:
  • 7-14 werkdagen
  • Gratis verzending


De zeventienjarige Emel brengt, samen met haar vader en moeder, haar vakantie door bij haar grootouders in Selime, een dorpje in midden-Turkije. Als zij met haar vader wil overleggen over de studie die zij volgend jaar na de havo in Nederland wil gaan volgen, hoort zij dat die andere plannen heeft. Er is in principe al besloten dat zij volgend jaar uitgehuwelijkt wordt aan Hassan Yastiman, de zoon van de burgemeester van een naburig dorp, een prima partij dus en bovendien redelijk jong. Na de eerste schok begint Emel toch een beetje aan de gedachte te wennen, vooral ook omdat zij een onbegrensd vertrouwen heeft in het oordeel van haar vader, wiens oogappel zij is. Totdat ze bij een stiekeme verkenning in de wrede ogen van haar toekomstige bruidegom kijkt. Slim weet Emel de uiteindelijke beslissing een jaartje uit te stellen.
Dan ontmoet zij Peter, die haar grootvader eerste hulp verleent als die op de weg naar het dorp wordt aangereden en als dank daarvoor uitgenodigd wordt bij de familie thuis. De opbloeiende romance maakt haar leven uiteindelijk tot een verschrikkelijke hel waaruit geen ontsnappen mogelijk lijkt.

“Een boek dat blijft hangen...”

“Vaak ontroerend, maar ook keihard.”

“Een roman met thrillertrekjes.”

Voor al die jonge vrouwen en mannen die gedwongen zijn voort te gaan langs de moeilijke weg van twee culturen. Ik wens ze toe dat hun pad niet zal leiden naar de splitsing die dwingt tot een keuze.
Jan Altena


Extra informatie:

Paperback / softback
385 pagina's
Met illustraties
November 2022
538 gram
210 x 145 x 36 mm
EAN: 9789082678369
Altena-tca