Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jacques Vriens,Jakob en de zeven gevaren
  • Jacques Vriens,Jakob en de zeven gevaren
Jacques Vriens,Jakob en de zeven gevaren
Jakob en de zeven gevaren
€ 15.50
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenEen spannend jarenvijftigverhaal van meesterverteller Jacques Vriens


Op weg naar school moet Jakob elke dag zeven gevaren trotseren. Die gevaarlijke Duitse herder bij mandenwinkel Bruins bijvoorbeeld. Het kerkhof. En Jakobs strenge meester Hoeben. Jakobs vriendin Claartje vindt hem eigenlijk een angsthaas. Maar die gevaren onderweg zijn nog niet eens Jakobs grootste zorg! Zijn vader heeft het gezin verlaten en dan raken Jakob en zijn moeder ook nog het huis kwijt door een brand, waardoor ze voor een tijdje moeten inwonen bij een heel vervelende tante. Door alles wat Jakob meemaakt en zijn bijzondere vriendschappen wordt hij steeds moediger en leert hij beter voor zichzelf opkomen. Tot hij op een dag naar school loopt en wél raad met alle gevaren weet.


Jakob en de zeven gevaren is een meeslepend en humoristisch verhaal over moed, vriendschap en je angsten overwinnen en is voor een deel gebaseerd op eigen jeugdervaringen van Jacques Vriens.
Extra informatie:

Hardback
128 pagina's
September 2021
310 gram
224 x 148 x 17 mm
EAN: 9789000377688
Van Holkema & Warendorf

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen