Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Jacqueline van der Kloet,Tuinen van nu
  • Jacqueline van der Kloet,Tuinen van nu
Jacqueline van der Kloet,Tuinen van nu
Tuinen van nu
beplantngsontwerpen op basis van kleuren, vormen en structuren
€ 32.50

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel

Beplantingsontwerpen op basis van kleuren, vormen en structuren

Jacqueline van der Kloet ontwerpt tuinen als waren het decors voor een toneel - met de bloemen in de hoofdrol. Haar handelsmerk zijn de bijzondere plantencombinaties, waarvoor ze bloembollen, vaste planten en eenjarigen mengt. Haar ontwerpen zijn afgestemd op de individuele eisen: de architectuur van een gebouw, het landschap, de wensen van de eigenaar.
De harmonie die in haar ontwerpen ontstaat omdat kleur, vorm en structuur perfect op elkaar worden afgestemd. Toch komt het over alsof het bij toeval is ontstaan - en dat is de kunst van het ontwerp!
Het boek toont acht fraaie voorbeeldtuinen (o.a. Weesp, Naarden, Bant, Amsterdam, Venlo, Appeltern) en bevat overzichtelijke beplantingsschema`s

Over de auteur: Jacqueline van der Kloet is een van de bekendste tuinontwerpers van Nederland. Zij heeft haar eigen bureau, en ontwerpt voor zowel particulieren als voor overheden en bedrijven. Haar tuinen zijn wereldwijd te bewonderen. Bij een aantal projecten werkte ze nauw samen met Piet Oudolf.

Extra informatie:

Hardback
Met illustraties
Juni 2014
1308 gram
304 x 247 x 21 mm
EAN: 9789462500099
Forte Groen

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel