Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jacqueline Tamminga,Schatkist van de Ziel
  • Jacqueline Tamminga,Schatkist van de Ziel
Jacqueline Tamminga,Schatkist van de Ziel
Schatkist van de Ziel
Een overvloed aan Levenskunst en Zielsverbinding
€ 21.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenJe hebt altijd de schatkist van je ziel bij je. Je hebt alle ingrediënten bij de hand om van jouw leven een heerlijk, moeiteloos leven te maken. Het is slechts een kwestie van bewustwording.
Probeer jouw schatkist maar te visualiseren: een prachtige kist met de mooiste edelstenen die je kunt bedenken. Ze schijnen je tegemoet in kleuren waarvan je het bestaan niet kende: zó stralend, zó betoverend, zó magisch ... En je wilt niets liever dan al die stenen een voor een in je handen nemen. Ze schijnen met hun kleuren direct je hart in.

Jacqueline Tamminga is levenskunstenaar. Voor haar houdt dat in dat ze zoveel mogelijk leeft vanuit liefde in plaats van vanuit angst. Het is haar levensmissie om mensen te helpen hetzelfde te doen. Dat leidt namelijk naar innerlijke vrede, levensgenieten en moeiteloosheid.

Jacqueline geeft in dit boek haar inzichten weer voor een liefdevoller leven en de kunst om angst om te buigen naar liefde. Zijzelf gelooft heilig in intentie. De reden waarom je iets doet, geeft het kracht en eerlijkheid. Als je intentie zuiver is, wordt dat gevoeld. En het tegengestelde is ook waar: als je intentie meer wordt ingegeven door je ego dan door de liefde die je voelt, dan voel je dat ook haarscherp. Het ego kan dus een struikelblok vormen en je ervan weerhouden om tot je diepste zelf te komen. In dit boek legt Jacqueline uit, wat dat ego precies doet, hoe het werkt, wat voor trucs het toepast en hoe je dat kunt ombuigen met als resultaat meer innerlijke vrede en meer regie over je leven.
Een helder, praktisch, inspirerend en beloftevol boek over levenskunst in al haar facetten.

Jacqueline geeft invulling aan haar levensmissie door middel van coaching, het begeleiden van studiegroepen van Een Cursus in Wonderen en door te schrijven.
www.jacquelinetamminga.nlExtra informatie:

Paperback / softback
213 pagina's
Met illustraties
November 2018
325 gram
210 x 145 x 20 mm
EAN: 9789463651035
Elikser B.V. Uitgeverij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen