Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jacqueline Duijvesteijn,De verborgen wijsheid van de tarot
  • Jacqueline Duijvesteijn,De verborgen wijsheid van de tarot
Jacqueline Duijvesteijn,De verborgen wijsheid van de tarot
De verborgen wijsheid van de tarot
€ 19.95

Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00


De tarot is meer dan een kaartspel en zelfs meer dan een kaartspel dat je een blik gunt in de toekomst. In de kaarten van de tarot ligt diepere kennis besloten over wie wij zijn, als mensen; kennis over waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. In dit boek opent tarotkenner en -pionier Jacqueline Duijvesteijn de deur naar deze eeuwige kennis.

?We zijn ooit, als mensen, in deze aardse sfeer terechtgekomen; in deze wonderlijke droom, waar liefde, lol en lijden elkaar afwisselen. Maar we zijn niet op aarde om te lijden. We zijn hier om het lijden te overwinnen! We zijn lang geleden deze bizarre droomwereld binnengevallen. Het is echter ook zo dat dit nu nog altijd gebeurt, op dit zelfde moment. De creatie van de illusie is nog altijd gaande. Daarom kunnen we ook nu, dit zelfde moment, beginnen met het loslaten en overstijgen van deze illusie. Door bewust te kiezen hoe we in het leven staan, kunnen we alle aardse illusies achter ons laten. De tarot toont ons daarin de weg.?

De kaarten van de Grote Arcana worden in dit boek uitgebreid behandeld, ondersteund door de intens gekleurde afbeeldingen van de kaarten zelf. Voor wie er aan toe is om door de illusies van het dagelijkse heen te prikken, kan dit boek een diepgaand compendium en kompas zijn. Het kan werkelijk een deur voor je openen, maar de stap over de drempel... die moet je zelf zetten.


Extra informatie:

Paperback / softback
192 pagina's
Met illustraties
September 2020
439 gram
211 x 140 x 19 mm
EAN: 9789463310222
Uitgeverij Hajefa

Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00