Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Jaap Kooistra,De kabouterman
  • Jaap Kooistra,De kabouterman
Jaap Kooistra,De kabouterman
De kabouterman
een zinderende thriller
€ 20.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenDeze spraakmakende misdaadroman laat je niet los!
Rechercheur de heer A. H. Buikema

Dit meeslepende verhaal beschrijft de ijzingwekkende belevenissen van de gedreven rechercheur Nora Bouwman.
Deel 1. Terschelling. Tijdens Oerol verdwijnt een jonge vrouw, Kim van Buytene, spoorloos. Haar vriendin Nora Bouwman stort zich op de mysterieuze zaak, hoewel zij door de korpsleiding op non-actief is gesteld.
Deel 2. Curaçao. Als een maand later blijkt dat zich daar een vergelijkbare verdwijning heeft voorgedaan, met achterlating van een identieke gruwelijke handtekening van de dader, verplaatst het verhaal zich naar Curaçao. Nora`s bemoeienissen leiden tot frustraties bij het team maar ook tot een escalerende liefdesrelatie met de Curaçaose inspecteur.
Deel 3. Amsterdam. Een paar weken later wordt de Amsterdamse lerares Anouk bedreigd. Als haar zoontje wordt ontvoerd, is de overeenkomst met de verdwijning van Kim op Terschelling en Bjorn op Curaçao frappant. Anouk zoekt hulp bij Nora. De nachtelijke zoektocht naar het jongetje in het Amsterdamse Bos en de achtervolging van de dader op het IJsselmeer leiden tot een overweldigende apotheose.
Een adembenemend thrillerdebuut.

Dit verhaal is meer dan alleen een thriller. Een actueel maatschappelijk probleem ligt mede ten grondslag aan dit indrukwekkende verhaal.

Jaap Kooistra, geboren in Warten (1946), was veertig jaar als docent/directeur werkzaam in het voortgezet onderwijs. Hij is een creatieve duizendpoot en presenteerde zich als dichter, schilder, toneelschrijver en musicus. In 2013 verscheen zijn roman: Melodie van een Eiland (zie videoclip op YouTube). De roman werd lovend ontvangen. De kabouterman is zijn debuut als thrillerschrijver.

www.jaapkooistra.nlExtra informatie:

Paperback / softback
466 pagina's
November 2017
587 gram
210 x 145 x 28 mm
EAN: 9789089549990
Elikser B.V. Uitgeverij

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen