Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • J.T.  Moore,De kleine Scheikunde voor Dummies
  • J.T.  Moore,De kleine Scheikunde voor Dummies
J.T.  Moore,De kleine Scheikunde voor Dummies
De kleine Scheikunde voor Dummies
Voor Dummies
€ 9.99
Tijdelijk niet leverbaar


Heeft scheikunde een afschrikwekkend effect op jou? Dat is nergens voor nodig. Deze leuke en gemakkelijke gids zorgt ervoor dat je snel thuis raakt in onder andere materie en energie, atomen, zuren en basen, elektrochemie en chemische reacties. Je raakt vertrouwd met de basisbeginselen en je ontdekt hoe de scheikunde ons alledaagse leven beïnvloedt. Begin de zoektocht naar scheikunde maar eens in je eigen huis!

John T. Moore Is al ruim dertig jaar docent scheikunde. Daarnaast spant hij zich in voor de professionele ontwikkeling van leraren in het onderwijs.


Recensie:
NBD Biblion
07-10-2015
'Een beknopt overzicht van de basis van de scheikunde. In twaalf hoofdstukjes worden in logische volgorde zaken behandeld als atomen, elektronen en protonen, het periodiek systeem van de elementen, elektrochemie en zuren en basen. Het boek begint met wat algemeenheden als hoe beïnvloedt scheikunde ons leven (op heel veel manieren) en eindigt met wat anekdotes over leuke, toevallige ontdekkingen. Het zijn maar 150 pagina`s en die zijn nog klein ook, vandaar de naam ` kleine scheikunde`. Maar zoals gebruikelijk in de Dummies serie wordt alles strak behandeld. Er is een register om onderwerpen snel na te kunnen zoeken. Het boek is bedoeld om zaken op te frissen en vergt dus wel wat voorkennis in tegenstelling tot de echte Dummies boeken. Scheikunde vinden velen interessant, maar vaak is een boek te dik of te lang. Deze hele korte samenvatting is mogelijk populairder.'

Extra informatie:
Voor Dummies

Tijdelijk niet leverbaar