Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  • J.P.M. Blaas,Samengevat vwo Economie
  • J.P.M. Blaas,Samengevat vwo Economie
J.P.M. Blaas,Samengevat vwo Economie
Samengevat vwo Economie
€ 14.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenSamengevat vwo Economie 8e druk. Geen examenstress en zeker slagen voor je eindexamen vwo economie met Samengevat! Het boek biedt je een helder en beknopt overzicht van alle examenstof. Met Samengevat kun je grote hoeveelheden stof snel herhalen en overzien. Hoofd- en bijzaken worden onderscheiden. Je krijgt beter inzicht in de grote lijn van de stof en in de samenhang tussen de verschillende onderwerpen.

Samengevat vwo Economie 8e druk is in 2022 volledig vernieuwd en sluit naadloos aan op het nieuwe examenprogramma. Hiermee heb je het perfecte uittreksel van alle examenstof in één boek, compact, overzichtelijk en systematisch weergegeven. Het boek is te gebruiken naast elk lesmethode.

Met Samengevat vwo Economie bereid je je zelfstandig voor op het examen. Je weet precies wat je moet kennen én je hebt vrijwel geen werk meer met de stof voor het examen samenvatten. Gecombineerd met Examenbundel vwo Economie vormt Samengevat al meer dan 40 jaar de beste voorbereiding op het examen. Je vindt de theorie in Samengevat en je oefent met de opgaven uit de Examenbundel. Zeker Slagen! helpt je daarnaast om efficiënt te leren en plannen.Extra informatie:

Paperback / softback
168 pagina's
Met illustraties
Juli 2022
335 gram
224 x 170 x 11 mm
EAN: 9789006641899
ThiemeMeulenhoff bv

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen