Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

J. Corremans,Basisvaardigheden voor de productvormgever
Basisvaardigheden voor de productvormgever
ontwerpschetsen - Basisvaardigheden in vormgeven -
Basistechnieken in markerschetsen - Voorbeelden uit de ontwerppraktijk
€ 45.50

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Binnen de vormgevingsfase van een industrieel ontwerp of een productontwikkeling is het kunnen genereren van bruikbare vormalternatieven een belangrijke vaardigheid. Ook moet men deze vormalternatieven duidelijk kunnen presenteren aan opdrachtgevers, collega-ontwerpers of toekomstige consumenten. Snelschetsen, het centrale thema van dit boek, is daartoe een geschikt middel.

Dit boek is bestemd voor beginnende ontwerpers en studenten industrieel ontwerpen, industriële vormgeving, productontwerpen of productontwikkeling, en is gewijd aan enkele belangrijke basisvaardigheden voor de productvormgever. Het boek reikt technieken aan om vormvarianten van een basisvolume te bedenken, en besteedt daarnaast aandacht aan het perspectiefschetsen en aan de basistechnieken van het markertekenen.

Van dit boek verscheen in 2004 een eerste druk; deze uitgave bevat een herziene versie van de oorspronkelijke inhoud met enkele belangrijke aanvullingen.

Auteursinformatie
De auteur is gediplomeerd in productontwikkeling en als docent ontwerpen verbonden aan de Associatie Universiteit en Hogescholen in Antwerpen, studiegebied Integrale Productontwikkeling.


Extra informatie:

Paperback / softback
301 pagina's
Met illustraties
April 2008
487 gram
210 x 147 x 17 mm
EAN: 9789059310568
Boom

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen