Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Ivo van Woerden,The great Marc Evers
  The great Marc Evers
  de kampioen die nooit iets zou kunnen
  € 11.99
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen  Twee jaar oud is Marc Evers als zijn ouders te horen krijgen dat hij nooit zal praten of zelfstandig naar het toilet zal kunnen gaan. Hij is autistisch en heeft een verstandelijke beperking; het is bijna onmogelijk om contact met hem te krijgen. De psychiater adviseert opvang in een instelling, maar de ouders van Marc leggen zich er niet bij neer.

  Achttien jaar later wacht Marc in het olympische zwembad van Londen op het startschot van de 100 meter rugslag op de Paralympische Spelen. Hij praat, loopt, fietst en blijkt vooral keihard te kunnen zwemmen. Met vijf paralympische medailles en vele wereldrecords is Marc Evers Nederlands grootste paralympische zwemkampioen. Hoe heeft hij het tegen alle verwachtingen in zover kunnen schoppen?

  The great Marc Evers is een ontroerend, intiem en vooral optimistisch portret van Marc en zijn familie. Een verhaal over doorzettingsvermogen, over hoop en kracht, over op je intuïtie vertrouwen, en in jezelf en je kind durven geloven.

  Met foto’s van voormalig Fotograaf des Vaderlands
  Ilvy Njiokiktjien.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  80 pagina's
  Met illustraties
  September 2017
  102 gram
  170 x 115 x 10 mm
  EAN: 9789021408491
  Querido Fosfor

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen