Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Iven Cudogham,Anansi de spin en de eieren voor de koning
  • Iven Cudogham,Anansi de spin en de eieren voor de koning
Iven Cudogham,Anansi de spin en de eieren voor de koning
Anansi de spin en de eieren voor de koning
Anansi de spin
€ 14.99
24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen`Anansi de spin en de eieren voor de koning` is het vierde deel van Iven Cudoghams serie over de beroemdste spin van de wereld. Natuurlijk is het, precies zoals we inmiddels gewend zijn, weer een spannend en grappig avontuur, waarin de kleine slimmeriken het nogal eens winnen van de krachtpatsers.

Voor de verjaardag van zijn zoontje Kofi wil Anansi hem trakteren op de lekkerste gevulde eieren. Maar als hij `s ochtends vroeg aankomt bij het huis van Haan en de kippen, treft hij alleen maar een huilende Haan aan - de kippen zijn weg! De koning en zijn wachters hebben ze allemaal meegenomen, want de koning vindt de eieren zo lekker dat hij ze allemaal voor zichzelf wil houden. Maar niemand bedenkt een list zoals Anansi dat kan, en dit laat onze achtpotige slimmerik natuurlijk niet zomaar gebeuren!

Iven Cudogham en zijn Anansi de spin zijn inmiddels niet meer weg te denken: van tv tot theater en bioscoop tot boekenplank, de vrolijke en kleurrijke verhalen over de legendarische spin Anansi kom je overal tegen. De prentenboeken zijn gebaseerd op de klassieke verhalen uit West-Afrika, Suriname en de Caraïben, die inmiddels over de hele wereld bekend zijn. Met de Anansi-boeken nemen Iven Cudogham en Moldybyrd Studio de geliefde fabels over de spin Anansi als uitgangspunt en maken er een modern, kleurrijk feestje van.
Recensie:
Algemeen Dagblad
Jaap Friso 26-01-2023
'De vrolijke uitstraling van de boeken is verzorgd door drie kunstenaars die felle kleuren gebruiken. Van de spin Anansi zelf maken ze een opvallend tekenfilmkarakter met meerdere ogen en poten en een expressieve uitdrukking. Een uitbundig voorleesboek dat in een lange traditie staat.'

Extra informatie:
Anansi de spin
Hardback
36 pagina's
Met illustraties
Oktober 2022
443 gram
265 x 257 x 10 mm
EAN: 9789025776985
Gottmer

24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen