Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Irene Slaats,Professioneel hulpverlenen
  • Irene Slaats,Professioneel hulpverlenen
Irene Slaats,Professioneel hulpverlenen
Professioneel hulpverlenen
de gespreksmethodiek
€ 33.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Dit boek biedt een frame waarmee zorgprofessionals werken in contact met hun cliënten en patiënten. De methodiek werkt van inzicht naar oplossing, zodat de persoon de begeleid wordt zélf manager wordt van problemen die op zijn pad komen.
In de volledig herziene editie is extra aandacht voor de niet wetenhouding van de professional. Het uitgangspunt is namelijk dat de cliënt de expert is, als is ze dat zelf tijdelijk uit het oog verloren.

Aanbod komen de 10 basiselementen van hulpverlening. Duidelijk wordt welke ingrediënten zorgen voor het slagen of falen van een contact, een samenwerking of een therapie.
Het boek staat opnieuw bol van de praktijkvoorbeelden, casusbesprekingen waarbij de cliënten de route van de methodiek doorlopen en van handige schema`s voor eigen gebruik.
De toepassing van de methodiek zal voor de cliënt leiden tot een zelfstandige aanpak van problemen, het benutten van kansen en tot meer greep op wat komen gaat. Met als resultaat een groter gevoel van welbevinden.

Dit boek is geschikt voor hulpverleners en hulpverleners in opleiding variërend van verpleegkundigen tot therapeuten en van leerkrachten tot woonbegeleiders.Extra informatie:

Paperback / softback
280 pagina's
Met illustraties
Januari 2017
527 gram
240 x 167 x 18 mm
EAN: 9789023255239
Koninklijke Van Gorcum b.v.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen