Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Inger Boxsem,Naar omstandigheden nogal slecht
  • Inger Boxsem,Naar omstandigheden nogal slecht
Inger Boxsem,Naar omstandigheden nogal slecht
Naar omstandigheden nogal slecht
een verhaal over burn-out en depressie
€ 22.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


In ‘Naar omstandigheden nogal slecht’ vertelt Inger Boxsem over haar ervaringen met burn-out en langdurige depressie. Ze werpen haar met een smak op de bodem van haar gestel, en van de sociaal-maatschappelijke ladder. Tijdens haar ziekte en gesprekken met therapeuten, bedrijfsartsen en hoogleraren maakt ze stapels aantekeningen. Over de veeleisende televisiewereld waarin ze jaren werkte, haar goedgehumeurde maar chaotische gezin, haar opname in een kliniek, de ziekmakende bezoeken aan het UWV en haar worsteling met antidepressiva. Haar zoektocht naar genezing voert langs schuld, schaamte, begrip en onbegrip. Ziet haar omgeving wel hoe ziek ze is? Telt ze nog mee zonder carrière? Wordt ze ooit nog beter? En: is zij nou gek of is de hele maatschappij doorgedraaid? Want hoe kan het dat in zo’n gelukkig land 800.000 mensen aan de antidepressiva zijn en er evenzoveel burn-out raken?
‘Naar omstandigheden nogal slecht’ is de literaire neerslag van een zwarte periode; Aangrijpend en, eerlijk is eerlijk, vaak herkenbaar.


Recensie:
De Volkskrant
Evelien de Veen '

`Er zijn in de boekhandel nogal wat persoonlijke terugblikken te vinden op burn-out en depressie, maar ze zijn lang niet allemaal zo leesbaar, eerlijk, verhelderend en soms ook geestig.`

'

Extra informatie:

Paperback / softback
288 pagina's
Februari 2021
437 gram
230 x 150 x 25 mm
EAN: 9789045037271
Atlas Contact

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen