Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  Ines de la Fressange, Martin Montagut,Wonen als een Parisienne
  Wonen als een Parisienne
  € 34.99
  Bij u in huis op: vrijdag


  Stijliconen Ines de la Fressange en Marin Montagut delen hun liefde voor interieurs waarin verrassende combinaties van stijlen samengebracht worden tot een harmonieuze leefruimte.

  Aan de hand van foto`s, aquarellen, schetsen, moodboards en handgeschreven notities laten ze in dit boek zien hoe je zo`n persoonlijk interieur, dat de sfeer ademt van Parijs, creëert.

  In Wonen als een Parisienne worden vijftien Parijse appartementen getoond, waaronder de woningen van Ines en Marin zelf. De bewoners geven hun visie op wonen, inrichting en de Parijse stijl, en laten zien hoe ze met o.a. unieke accessoires van vlooienmarkten, designbeurzen, reizen en workshops hun huis hebben ingericht. Elk hoofdstuk over een appartement wordt afgesloten met illustraties van negen specifieke kenmerken uit het interieur met bijbehorende uitleg. Een moodboard en kleurenpalet geven de stijl van ieder appartement duidelijk weer.

  Blader naar hartenlust door dit boek als door een interieurgids. Geniet van de intieme inkijkjes en ontdek de kunst van wonen als een Parisienne.
  Extra informatie:

  Hardback
  256 pagina's
  Oktober 2018
  1286 gram
  284 x 207 x 27 mm
  EAN: 9789089897879
  Terra

  Bij u in huis op: vrijdag