Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Ilse Cornu,Tussen de lakens
  • Ilse Cornu,Tussen de lakens
Ilse Cornu,Tussen de lakens
Tussen de lakens
Seksuele ethiek in dynamisch en kwalitatief perspectief
€ 40.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Mensen ervaren liefdesrelaties en seksualiteit als een bevoorrechte weg naar een gelukkig en `geslaagd`, zinvol leven. Dit boek neemt deze zinzoektocht als rode draad: vanuit welke motivaties en maatschappelijke context maken mensen keuzes bij partnerrelaties en seksualiteit? Wat zijn hun diepste verlangens? Hoe worden die relaties getoetst? Wat houden die keuzes in voor hun leven? Hoe kunnen ze groeien in relaties en liefde?

Dit boek plaatst wegwijzers vanuit het christelijk personalisme. Dit model brengt op een verrassende manier concrete relationele en seksuele thema`s in kaart en geeft er zinperspectief aan. Deze open en uitdagende benadering nodigt de lezer uit om zichzelf kritisch en geëngageerd te situeren op het veld van partnerrelaties en seksualiteit en er anderen in te begeleiden.

Ilse Cornu is theologe en doceert al meer dan twee decennia ethiek van partnerrelaties en seksualiteit aan het Hoger Instituut voor Gezinswetenschappen (Odisee - Schaarbeek) en aan het Hoger Instituut voor Godsdienstwetenschappen van het bisdom Antwerpen. Ze is coördinator en vormingswerker bij vzw ZinVinding en eindredacteur bij MagaZijn (www.magazijn.community), het e-zine rond zijns- en zinvragen.Extra informatie:

Paperback / softback
372 pagina's
Februari 2020
709 gram
240 x 170 x 24 mm
EAN: 9789044137163
Garant

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen