Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

I.S. Toergenev,Eerste liefde
Eerste liefde
een geannoteerde uitgave (Tekstuitgave in de Russische taal)
€ 14.50

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00


ISBN 978 90 6143 335 4
Toergenev, Eerste liefde

Geannoteerde en beklemtoonde uitgave van een van de bekendste werken van Toergenev.

I.S. Toergenev (1818 – 1883) schreef aan het eind van zijn leven over ‘Pervaja Ljubov’: ‘Het is het enige werkstuk dat mijzelf tot op de dag van vandaag genoegen verschaft, omdat het de realiteit zelve is, het is niet verzonnen … Eerste liefde is doorleefd.’

Deze tekstuitgave van Toergenevs wereldberoemde novelle ‘Pervaja Ljubov’ is bedoeld voor in de studie Russisch enigszins gevorderde studenten en middelbare scholieren, maar ook voor hen die in het verleden Russisch hebben geleerd en hun kennis willen opfrissen.
Drs. F.L. Jansen, vele jaren docent Russisch aan de Universiteit van Amsterdam, verzorgde – uitgaande van zijn ervaring met de behoefte aan degelijk studiemateriaal – de inleiding, voetnoten en annotaties.
De uitgebreide nadere informatie over personen en plaatsen, realia, grammaticale en lexicale bijzonderheden, literaire citaten en begrippen draagt ertoe bij dat ‘Pervaja Ljubov’ praktisch zonder een vertaling kan worden gelezen. Daarmee komt de lezer dichter bij de kern en leert de bedoelingen en de kwaliteiten van de schrijver beter kennen.
Taal / Language : Russian

Extra informatie:

Paperback / softback
60 pagina's
Juni 2009
138 gram
202 x 127 x 9 mm
EAN: 9789061433354
Uitgeverij En Pegasus

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00