Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Huub Evers,Handboek journalistieke ethiek
  Handboek journalistieke ethiek
  Morele dilemma’s in het digitale tijdperk
  € 34.95
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  Dit product bestaat uit een boek inclusief website met hierop o.a. het online boek.

  Mag je als journalist ongevraagd beeld- en geluidsopnamen maken? Hoe ver kun je gaan in het publiceren van bewerkte foto’s en filmpjes? Wat betekent de vrijheid van meningsuiting in praktijk voor de vraag wat je wel en niet publiceert? Welke grenzen kent het recht op bronbescherming en wat betekent dat voor jou als journalist? Dit zijn voorbeelden van de journalistiek ethische kwesties die in ‘Inleiding journalistieke ethiek’ aan de orde komen.

  Online media zijn een integraal onderdeel van het medialandschap. Dit boek biedt een actueel en toegankelijk overzicht van de belangrijkste onderwerpen op het terrein van media en ethiek in dat landschap waar online media nu zo’n grote rol in spelen. Het is helder geschreven en staat vol voorbeelden. Elk hoofdstuk sluit af met een korte samenvatting en enkele kennis- en discussievragen.

  Dit boek is geschikt voor studenten media en journalistiek aan hogescholen en universiteiten, maar ook professionals met ethische vragen over media en journalistiek vinden hier een schat aan informatie.
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  168 pagina's
  Februari 2021
  363 gram
  241 x 171 x 12 mm
  EAN: 9789024434602
  Boom

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen