Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Henri Nouwen,Vreemdeling in het paradijs
  • Henri Nouwen,Vreemdeling in het paradijs
Henri Nouwen,Vreemdeling in het paradijs
Vreemdeling in het paradijs
€ 15.99
24 Bij u in huis op: dinsdag


Tijdens een zeven maanden durend verblijf in een trappistenklooster in New York onderwierp Henri Nouwen zich als een monnik aan alle regels van zwijgen, arbeid en contemplatie.
In zijn dagboeken legde hij de geestelijke en alledaagse ervaringen vast. Hij deed dit met ernst en openheid, kritisch en geestig. De lezer volgt hem door deze `andere` wereld, die aantrekkelijk is en soms ergerlijk, vol plotselinge herkenning, dan weer teleurstellend, maar altijd intens.
De ontmoeting met het moderne en eeuwenoude kloosterleven was van cruciaal belang voor Henri Nouwen, wiens boeken overal in de wereld worden gelezen. Dit boek is inspirerend én uitdagend voor diegenen die op zoek zijn naar zichzelf.
HENRI NOUWEN (1932-1996) was katholiek priester en professor aan verschillende theologische instituten en universiteiten in de Verenigde Staten. In 1986 verliet hij Harvard en ging hij wonen in de Arkgemeenschap Daybreak in Toronto (Canada), samen met geestelijk gehandicapten en hun assistenten.
Henri Nouwen behoort tot de meest gelezen auteurs uit de tweede helft van de 20ste eeuw op het vlak van christelijke spiritualiteit. Van zijn boeken werden meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht.


Extra informatie:

Paperback / softback
236 pagina's
Januari 2019
331 gram
210 x 140 x 22 mm
EAN: 9789401447461
Lannoo

24 Bij u in huis op: dinsdag