Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Henri Nouwen,Even alleen
  • Henri Nouwen,Even alleen
Henri Nouwen,Even alleen
Even alleen
Meditaties over christelijk leven in een competitieve wereld
€ 15.99
24 Bij u in huis op: dinsdag


In ons leven hebben wij een plek van stilte nodig, schrijft Henri Nouwen in dit verrassend actuele werk. Een plek voor ons alleen, waar we afstand kunnen nemen van ons drukke bestaan, om in de stilte de Eeuwige te ontmoeten, die Jezus `onze Vader` noemt. Een stille plek, waar we tot de ontdekking komen dat we niet samenvallen met onze prestaties, maar er mogen zijn zoals we zijn. Een plek van rust, die ons door de ontmoeting met de Ander weer maakt tot mensen die er met en voor anderen willen zijn. Een plek waar wij leren het lijden, van onszelf en van anderen, niet uit de weg te gaan maar in ons op te nemen, waardoor genezende krachten worden vrijgemaakt. Kortom, een stille plek, waar wij leren mens te zijn, bestemd om te leven in volmaakte blijdschap.
Met een uitgebreid nawoord van Louis ter Steeg over de spiritualiteit van Henri Nouwen.
Henri Nouwen behoort tot de meest gelezen auteurs uit de tweede helft van de 20ste eeuw op het vlak van christelijke spiritualiteit. Van zijn boeken werden meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht.
HENRI NOUWEN (1932-1996) was katholiek priester en professor aan verschillende theologische instituten en universiteiten in de Verenigde Staten. In 1986 verliet hij Harvard en ging hij wonen in de Arkgemeenschap Daybreak in Toronto (Canada), samen met geestelijk gehandicapten en hun assistenten.


Extra informatie:

Paperback / softback
72 pagina's
December 2017
110 gram
214 x 133 x 7 mm
EAN: 9789401447478
Lannoo

24 Bij u in huis op: dinsdag