Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • Henri Nouwen,Brieven aan Marc
  • Henri Nouwen,Brieven aan Marc
Henri Nouwen,Brieven aan Marc
Brieven aan Marc
€ 15.99
24 Bij u in huis op: dinsdag


Na een zomercursus in de Verenigde Staten is Marc, de toen zestienjarige neef van Henri Nouwen, zich een aantal vragen gaan stellen over het geestelijk leven. Hij vroeg zich af: Wat geloof ik eigenlijk zelf? Wat voor rol speelt de kerk in mijn leven? Wie is Christus voor mij? Heeft voor mij de eucharistie ook zin?
Als antwoord daarop is oom Henri toen brieven gaan schrijven aan Marc. Op een zeer persoonlijke en originele manier schrijft hij over Jezus en hij illustreert zijn teksten met concrete en uit het leven gegrepen ervaringen. In dit brievenboek vinden onderwerpen over godsdienst, kerk, het moderne leven, oorlog en vrede, armoede en rijkdom een plaats.
Henri Nouwen (1932-1996) was katholiek priester en professor aan verschillende theologische instituten en universiteiten in de Verenigde Staten. In 1986 verliet hij Harvard en ging hij wonen in de Arkgemeenschap Daybreak in Toronto (Canada), samen met geestelijk gehandicapten en hun assistenten.
Henri Nouwen behoort tot de meest gelezen auteurs uit de tweede helft van de 20ste eeuw op het vlak van christelijke spiritualiteit. Van zijn boeken zijn meer dan 7 miljoen exemplaren verkocht.


Extra informatie:

Paperback / softback
128 pagina's
Februari 2018
183 gram
215 x 135 x 12 mm
EAN: 9789401454513
Lannoo

24 Bij u in huis op: dinsdag