Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Henri Nouwen,Bidden met iconen
  Bidden met iconen
  € 16.90
  Levertijd: 5 tot 7 werkdagen  Henri Nouwen
  Bidden met iconen

  Henri Nouwen was zeer geboeid door iconen. In dit opnieuw uitge- geven boek beschrijft hij aan de hand van vier beroemde Russische iconen zijn meditaties.
  Je spreekt bij iconen eigenlijk van het lezen van iconen: iconen zo aandachtig lezen dat ze tot je gaan spreken. Hij zelf zei daarover: `De woorden in dit boek zijn het resultaat van mijn eigen turen naar 7 deze iconen. Zij kunnen je al of niet raken. Maar als ze jou alleen maar een beetje zouden helpen om voor jezelf naar deze iconen te gaan kijken, dan zullen mijn woorden aan hun doel hebben beantwoord en kunnen ze worden vergeten. Dan zijn deze iconen van jou geworden en kunnen ze jou bij dag en bij nacht leiden, in goede en in kwade dagen, wanneer je je verdrietig voelt en wanneer je blij bent. Zij zullen gaan spreken over de unieke weg die God heeft uitgekozen om jou lief te hebben.`
  De iconen zijn in kleur op de flappen van de omslag weergegeven zodat u al lezend afwisselend kunt kijken en lezen.

  Henri Nouwen (1932-1996) behoort tot de meest gelezen spirituele schrijvers, met wereldwijd miljoenen lezers. Hij is geliefd vanwege de manier waarop hij woorden geeft aan een authentiek geloof. Met het thema van vijandigheid naar vriendschap was hij altijd erg in de weer. Het is herkenbaar in ieder mens en in iedere tijd.
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  96 pagina's
  Met illustraties
  November 2018
  154 gram
  210 x 135 x 11 mm
  EAN: 9789089722706
  Uitgeverij Abdij Van Berne

  Levertijd: 5 tot 7 werkdagen