Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Hendrik Groen,Leven en laten leven
  • Hendrik Groen,Leven en laten leven
Hendrik Groen,Leven en laten leven
Leven en laten leven
€ 20.99
Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel


In Leven en laten leven had Arthur Ophof zich het leven toch anders voorgesteld. In plaats van spectaculaire reizen te maken naar verre landen, staat hij vier keer in de week in de file van Purmerend naar Breukelen én in de file van Breukelen naar Purmerend. Groots en meeslepend kun je zijn uitgebluste, kinderloze huwelijk en zijn autovrije hofje voor de deur niet noemen. De vrijdagmiddagen met zijn drie vrienden zijn nog het enige hoogtepunt van de week. En hij wordt vijftig, dus de tijd begint te dringen. Maar als zijn werkgever hem ‘helaas’ moet ontslaan en hij eer een riante ontslagvergoeding uit weet te slepen, openen zich onverwachts mooie perspectieven op een geheel nieuw leven… Een feest voor alle Hendrik Groen-fans, geschreven met zijn kenmerkende humor en scherpe observatievermogen.


Recensie:
Trouw
'‘Het zou mij verbazen als ‘Hendrik Groen’ niet ooit in de Canon des Vaderlands terecht komt. Of tenminste op doktersrecept verkrijgbaar wordt.’ '

Extra informatie:

Audio
Met illustraties
Augustus 2018
159 gram
251 x 141 x 8 mm
EAN: 9789047625131
Rubinstein Publishing BV

Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel