Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

Helena F. Redóns Schaatsbergen,Mallorca & Menorca
Mallorca & Menorca
€ 24.50
   Thuisbezorgen

  • Bestel vóór: 15:00
  • Bij u in huis op woensdag *
  • Gratis verzending


‘Todo bajo el Sol’. Dat was de reden waarom we allemaal met de zomervakantie naar Mallorca en Menorca gingen.
Tegenwoordig is er in het aangename klimaat ook van alles te doen in de winter. Mallorca en Menorca vertegenwoordigen het continent Spanje in het klein. Het huidige katholieke Spanje is gevormd door koning Jacobus I, die aan land ging in Santa Ponça en Mallorca veroverde op de Moren. Historische gebouwen, bergketens, vlak binnenland, 447 unieke strandjes, luxe agro-toeristische accommodaties waar a la carte gegeten wordt van eigen land, talloze schitterende wandelroutes, routes voor mountainbikes of racefietsen door bergen en vlakke gebieden, vissen, zeilen, snorkelen, zwemmen in de zee, winkelcentra, bruisend nachtleven,...

In deze reisgids presenteren de auteurs voor ieder wat wils op de eilanden. De familie van Helena Francisca Redóns Schaatsbergen woont al meerdere generaties op Mallorca. Ze neemt je mee langs de diversiteit van beide eilanden en schetst de achtergrond van de huidige cultuur waarin ze zelf is opgegroeid. Vanuit haar persoonlijke reiservaring vulde auteur Emmie Declerk deze reisgids aan met extra tips, info en beeld. Zodat je minstens evenveel zult genieten van deze paradijselijke eilanden vol natuurlijke schoonheidExtra informatie:

Paperback / softback
160 pagina's
Met illustraties
Mei 2023
554 gram
222 x 172 x 15 mm
EAN: 9789493300248
PassePartout reizen


* We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.