Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  Helanda Gerrits,Fantasierijke handpoppen haken
  Fantasierijke handpoppen haken
  € 16.50
  24 Bij u in huis op: zaterdag
  Bestel vóór: 21:00
  Laat jouw fantasie de vrije loop en haak jouw eigen Fantasierijke Handpoppen! Er was eens een prinses die op zoek was naar liefde. Tijdens een ommetje zit de prinses te fantaseren over haar droomprins. Waar zou hij toch verstopt zitten en hoe loopt dit verhaal af? Het is aan jou!

  In Fantasierijke Handpoppen Haken neemt Helanda jou mee in allerlei verhalen, zoals die van de prinses en de (kikker)prins. Van een boef en politieagent tot aan de Kerstman met zijn rendier. In welk avontuur belanden de handpoppen deze keer?

  Verzin jouw eigen verhalen met de gehaakte handpoppen. Spannende verhalen, stoere avonturen of juist ontzettend grappige situaties. Met de 16 handpoppen kun je lekker veel fantaseren en oneindig veel verhaaltjes maken.

  Fantasierijke Handpoppen haken is het derde haakboek van Helanda Gerrits. Haar kleurrijke ontwerpen kun je stapvoor- stap volgen, maar dagen je ook uit om jouw favoriete kleuren te kiezen of elementen te combineren om jouw mooiste creaties te haken  Extra informatie:

  Paperback / softback
  112 pagina's
  Met illustraties
  December 2022
  398 gram
  240 x 170 x 5 mm
  EAN: 9789083292106
  CuteDutch

  24 Bij u in huis op: zaterdag
  Bestel vóór: 21:00