Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  • Harry Kleine,Wie we zijn
  • Harry Kleine,Wie we zijn
Harry Kleine,Wie we zijn
Wie we zijn
25 portretten van vrouwen met een vluchtelingenachtergrond
€ 39.50
Levertijd: 2 tot 3 werkdagenWat betekent het om huis en haard te moeten verlaten en elders opnieuw te beginnen? Wat doet het met je identiteit als je plotseling die vreemde ‘ander’ bent? Hoe vind je je weg in een nieuw land, maar vooral: durf je nog te dromen?

In Wie we zijn vertellen vijfentwintig vrouwen met een vluchtelingenachtergrond openhartig over hun reis naar en in Nederland. Van Azerbeidzjan tot Vietnam, van Afghanistan tot Rwanda. Deze vrouwen droomden niet alleen; ze volgden hun hart. Ze doken (opnieuw) de studiebanken in, betraden de politiek, werden hoogleraar, brachten films en poëziebundels uit en ontwikkelden zich in het bedrijfsleven. In verrassend intieme gesprekken vertellen ze over de weg naar hun persoonlijk succes. Over tegenslagen en stappen voorwaarts, over gedrevenheid en doorzetten. Over discriminatie, maar ook over aardige buren die pannenkoeken bakten voor de kinderen in het azc. Het zijn inspirerende verhalen met een lach en een traan die ons doen beseffen dat we meer op elkaar lijken dan we van elkaar verschillen. Het is een reminder aan ons allen: samen maken we het verschil. En het is nooit te laat om dromen in daden om te zetten.

Dit boek is een initiatief van Harry Kleine, fiscaal jurist en fotograaf. Hij maakte alle portretten. De prachtige verhalen werden opgetekend door Karin Koolen, journalist en MSc cultureel antropoloog.


Extra informatie:

Hardback
216 pagina's
Met illustraties
Juli 2022
1664 gram
345 x 247 x 21 mm
EAN: 9789083154497
Kyosei

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen