Welkom op onze vernieuwde site
Gratis verzending vanaf € 25

  • Hans Rosling,Feitenkennis
  • Hans Rosling,Feitenkennis
Hans Rosling,Feitenkennis
Feitenkennis
Tien redenen waarom we een verkeerd beeld van de wereld hebben en waarom het beter gaat dan je denkt
€ 9.99
Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Heel veel Feitenkennis voor €9,99

`Het is al een prestatie op zich: statistieken sexy maken. Het lukte Hans Rosling.` De Volkskrant

Op eenvoudige vragen over wereldwijde trends geven we systematisch de verkeerde antwoorden. Het is zelfs zo erg dat een chimpansee die willekeurig antwoorden kiest consequent leraren, journalisten, Nobelprijswinnaars en studenten overtreft.

In Feitenkennis legt hoogleraar Internationale Gezondheid en wereldfenomeen Hans Rosling, samen met Ola en Anna Rosling, uit waarom dit gebeurt. Hij presenteert daarbij tien redenen – van onze neiging om de wereld in twee kampen te verdelen tot de manier waarop we vooruitgang waarnemen – en komt zo met een radicaal nieuwe verklaring.

Feitenkennis zit boordevol anekdotes, aangrijpende verhalen en uiteraard met de kenmerkende grafieken van Rosling. Het is een inspirerend, onthullend en ook essentieel boek dat de manier waarop je de wereld ziet compleet zal veranderen.

`Feitenkennist zorgt ervoor dat je zowel meer realistisch als meer hoopvol naar de wereld kijkt. Een geweldig en belangrijk boek.` – Ionica Smeets

`Begin dit jaar overleed de dwarse Zweedse statisticus Hans Rosling. Zijn laatste boek over denkfouten zou iedereen moeten lezen.` – Martijn van Calmthout
Extra informatie:

Paperback / softback
344 pagina's
September 2020
456 gram
215 x 140 x 29 mm
EAN: 9789000375202
Spectrum

Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel