Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België
Tijdens onze vakantieperiode van 15 juli t/m 21 augustus zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We verzoeken u om zoveel mogelijk uw vragen via email te stellen.
Natuurlijk worden uw orders wel verzonden, en is onze winkel gewoon geopend. Wij wensen u een fijne vakantie toe.

  • Hans Kloosterman,Van snob tot monnik
  • Hans Kloosterman,Van snob tot monnik
Hans Kloosterman,Van snob tot monnik
Van snob tot monnik
€ 19.95

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen


Mensen inspireren op zoek te gaan naar hun eigen levenspad. Met dat doel heeft Hans Kloosterman `Van snob tot monnik` geschreven. Hij beschrijft zijn carrière in het bedrijfsleven, zijn ondernemerschap in werving en selectie, zijn luxe leventje, zijn relaties en de grote ommekeer. Een auto-ongeluk wees hem de weg naar zijn echte levenspad: boeddhisme en onthechting.

Hans Kloosterman is een Tibetaanse boeddhist en studeert aan het Tibetaanse Kagyu Vasjrayana instituut in het Belgische Huy, dat een kleine kloostergemeenschap heeft met enkele lama`s, monniken en nonnen. Hij heeft zes jaar geleefd als monnik in opleiding en bestudeert sinds negen jaar het boeddhisme. Hij geeft les in hatha yoga, Chi Kong en meditatie. In mindfulnesstrainingen leert hij mensen volledig in het moment aanwezig te zijn bij alles wat ze doen en zich bewust te worden op drie niveaus: fysiek, emotioneel en mentaal. Zijn roeping is: Creating Awareness.

Extra informatie:

Paperback / softback
September 2014
440 gram
215 x 135 x 29 mm
EAN: 9789081863988
Mastix Press

Levertijd: 5 tot 7 werkdagen