Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • H.W. Bakker-Renes,Taalatelier Zinsdelen Zakboek
  • H.W. Bakker-Renes,Taalatelier Zinsdelen Zakboek
H.W. Bakker-Renes,Taalatelier Zinsdelen Zakboek
Taalatelier Zinsdelen Zakboek
basiscursus Grammatica
€ 12.95

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Het zakboek Grammatica is onderdeel van de serie Taalatelier en hoort thuis in de rubriek: Basiscursus grammatica. In het zakboek vinden leerlingen een beknopt overzicht (uitleg) van de Nederlandse grammaticaregels. Het zakboek Grammatica is een prima aanvulling op de Taalatelier delen Basiscursus grammatica – Woordsoorten en Basiscursus grammatica – Zinsdelen, waar testen, oefeningen en toepassingen op de moderne vreemde talen (Engels, Frans en Duits) zijn te vinden.
Deze waaier is bedoeld als naslagwerk. Want ook in de hogere klassen heb je af en toe kennis van woordsoorten en zinsdelen nodig om beter te spellen of om een van de vreemde talen te verbeteren. Het is dan handig deze overzichtelijke waaier bij de hand te hebben.

Voor het zakboek is gekozen om er een handzame waaier van te maken, zodat leerlingen gemakkelijk door de pagina’s kunnen ‘bladeren’. De geplastificeerde pagina’s geven kreukels, vlekken en scheuren – door veelvuldig gebruik – minder kans.

Taalatelier is een uitgave ontwikkeld voor de ondersteuning van leerlingen in de onderbouw VO en groep 8 van het PO bij het leren uitvoeren van functionele taken in de Nederlandse taal.


Extra informatie:

Hardback
28 pagina's
Mei 2009
49 gram
150 x 103 x 10 mm
EAN: 9789087080280
Uitgeverij Betelgeuze B.V.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen