Gratis verzenden vanaf 20,- (NL)
Bestellen zonder account aan te maken!

  • H. Overeem,Kolossenzen
  • H. Overeem,Kolossenzen
H. Overeem,Kolossenzen
Kolossenzen
Met Christus geborgen in God
Luisterend leven
€ 11.99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Aan de nog jonge gemeente in Kolosse schrijft Paulus een indrukwekkende brief over Christus. Dat was ook nodig. Allerlei ideeën over wie Jezus was deden de ronde. De unieke positie van Christus werd sterk gerela-tiveerd. Het bracht verwarring teweeg in het geloofsle-ven van de Kolossenzen. In de religieuze supermarktcultuur van toen herkennen we onze tijd: religie is weer in.

Dan lijkt Christus één van de vele mogelijkheden te worden en daartegen verzet Paulus zich in zijn brief. Juist in Jezus laat God zichzelf volledig kennen. Daarom is niets los te zien van Jezus: de schepping niet, de verzoening niet en ook het dagelijkse leven niet.

De bijbelstudies in dit boek hopen de gebruiker (opnieuw) te doordringen van de allesomvattende betekenis van de Here Jezus Christus voor het eigen leven en voor de wereld waarin we leven.

De auteur:
Drs. J. Overeem (1968) studeerde theologie en is als staflid en docent geloofsleer, bijbelstudievaardigheden en meditatief bijbellezen verbonden aan 'De Wittenberg, christelijke hogeschool en toerustingcentrum' te Zeist.

De reeks:
Luisterend leven is een reeks bijbelstudieboeken voor zowel persoonlijke stille tijd als voor gebruik in de bijbelkring en staat onder redactie van drs. A. Romkes en ds. ir. N.M. Tramper.

Extra informatie:
Luisterend leven
Paperback / softback
99 pagina's
Maart 2004
126 gram
200 x 125 x 9 mm
EAN: 9789023912897
KokBoekencentrum Non-Fictie

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen