Gratis verzenden vanaf 17,50 (NL)
Wij verzenden naar Nederland en België

  Greetje Hingstman,Persoonlijke en professionele ontwikkeling tot verpleegkundige
  Persoonlijke en professionele ontwikkeling tot verpleegkundige
  € 39.50
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  Als (aankomend) verpleegkundige leer je essentiële theorie en praktische vaardig-heden, maar hóé je je vak uitoefent, is misschien nog belangrijker. Wat voor verpleegkundige wil je zijn en hoe wil je dat anderen jou ervaren? Deze persoonlijke en professionele groei begint al op de eerste dag van je opleiding. Dit boek helpt je bij deze ontwikkeling.

  In Persoonlijke en professionele ontwikkeling tot verpleegkundige komen diverse thema’s aan de orde, waaronder: contact maken en een zorgrelatie aangaan, omgaan met emoties, grenzen voelen en aangeven, samenwerken, verpleegkundig leiderschap en initiatief nemen, ethische dilemma’s, morele sensitiviteit en afscheid nemen.

  De theorie wordt afgewisseld met casussen, praktijk voorbeelden en reflectieve vragen. Door de verbinding tussen theorie en praktijk komt de leerstof tot leven.

  Op de website bij het boek vind je het online boek en per hoofdstuk opdrachten, artikelen en inspirerende video’s. Voor docenten is een uitgebreide docentenhandleiding beschikbaar.

  Persoonlijke en professionele ontwikkeling tot verpleegkundige is bestemd voor studenten Verpleegkunde en voor reeds werkzame verpleegkundigen die zich willen blijven ontwikkelen.

  Greetje Hingstman is docent Verpleegkunde aan de Hanzehogeschool Groningen en heeft een bedrijf in zorgcommunicatie: Zorglab Hingstman.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  256 pagina's
  December 2021
  485 gram
  240 x 170 x 16 mm
  EAN: 9789024438143
  Boom

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen