Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Grazia Sferrazza Callea,Een gelukkige menopauze
  • Grazia Sferrazza Callea,Een gelukkige menopauze
Grazia Sferrazza Callea,Een gelukkige menopauze
Een gelukkige menopauze
Vrij van ongemakken en vooroordelen in de overgang
€ 21.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


Wat als de menopauze nou eens iets heel anders is dan de tragedie die ze ons voorhouden?

Dit boek biedt een nieuwe kijk op wat de klachten van de overgang zijn, waarom we ze krijgen en hoe we ze moeten aanpakken. Op grond van directe en persoonlijke ervaring, ondersteund door recente studies en onderzoeken, geeft de auteur een aantal methoden om de oorsprong van je opvliegers te leren herkennen en te begrijpen, en er zo snel en met minder ongemakken vanaf te komen.

Eenvoudig, fris en didactisch als een zelfhulpboek, maar ook ironisch en onderhoudend als een roman, laat Grazia Sferrazza nieuw licht schijnen op de meest delicate en mysterieuze leeftijd van de vrouw. Een nieuwe zienswijze voor een menopauze zonder medicijnen en vooroordelen.

Grazia Sferrazza Callea werd geboren in Padua, precies op 18 oktober, een dag die bestemd was om Wereld Menopauzedag te worden. Ze groeide op in Milaan, waar ze op 14-jarige leeftijd op haar middelbare school een feministische beweging oprichtte, waar ze geschiedenis en literatuur studeerde en een carrière in de reclamewereld als copywriter begon. Ze is getrouwd, heeft twee kinderen en is eind jaren 90 naar Treviso verhuisd. Om een van haar kinderen met een fysiek probleem te helpen, schreef ze zich in 2000 in op een driejarige school voor Cranio-Sacraal Osteopathie en sindsdien oefent ze dit beroep uit, dat ze in de loop der tijd heeft verrijkt met de beginselen van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Ze helpt ook veel vrouwen die worstelen met overgangsklachten.


Extra informatie:

Paperback / softback
146 pagina's
September 2019
216 gram
212 x 146 x 10 mm
EAN: 9789085750802
Garant

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen